NL FR DE
SPELEN

Browsers en besturingssystemen die compatibel zijn met het spel:

- De toepassing is compatibel met Windows XP, Windows Vista en Windows 7, in Internet Explorer, Google Chrome, FireFox, Safari en Opera.
- De toepassing is compatibel met Mac OS X 10.5 of recentere versie, in Google Chrome, FireFox en Safari.
- Het spel draait niet op Linux en evenmin op Smartphones en aanraaktablets.
- Het is mogelijk dat het ook niet draait op andere machines of in andere browsers, voor zover deze compatibel zijn met de plug-in Unity 3D

Benodigde middelen:

- Minimale middelen:

  • 600 Mb RAM beschikbaar
  • 20 Mb diskruimte beschikbaar
  • een grafische kaart compatibel minimum DirectX 7 (DirectX 9 aanbevolen voor een identieke weergave)
  • Een processor van 1Gh
- De cijfers kunnen echter variëren afhankelijk van het besturingssysteem en de andere op de computer geïnstalleerde programma’s. Een krachtigere computer zal altijd meer spelcomfort bieden.

Minimale resolutie:

- Het spel is voorzien voor een scherm met een minimale resolutie van 1152*864
- In « Full screen mode » is er naast het leescomfort geen beperking van de resolutie.

Installatie van de plug-in Unity 3D:

- Bij de lancering van het spel (knop « Play ») gaat u na of de browser compatibel is met Unity 3D. Als dit niet het geval is, wordt een foutmelding weergegeven.
- Als de plug-in Unity 3D niet geïnstalleerd is (of als de geïnstalleerde versie te oud is), ontvangt u een bericht en een link naar de installateur. Het volstaat dan om te klikken om de installatie van de plug-in te starten. (Het bericht is afhankelijk van het gebruikte platform).
- Als de gebruiker niet over de administratorrechten beschikt, ontvangt hij een melding van Windows die aangeeft dat de plug-in niet kan worden geïnstalleerd. In dit geval moet hij de PC herstarten met de « administrator »-rechten of een beroep doen op de beheerder van het computernetwerk om te zorgen dat deze de installatie uitvoert.

Compatibiliteit met andere programma’s:

- Voor zover wij weten is er geen incompatibiliteit van het spel met een standaard antivirusprogramma.
- Als de computer is aangesloten achter een Proxy server of achter een Firewall en het spel lijkt niet correct te worden gespeeld, moet u nagaan of de sites www.buildingheroes.be en www.Unity3d.com niet geblokkeerd worden door de Proxy en/of de Firewall. De uitwisselingen met de server zijn alleen van het type http, dus behalve als de gastsite of de downloadsite van de plug-in uitdrukkelijk geblokkeerd worden door de Proxy of de Firewall, mag er normaal geen probleem zijn.

VOOR LEERKRACHTEN:

Er bestaan talrijke forums over Unity 3D die men op het Internet kan raadplegen. Bijvoorbeeld: http://forum.unity3d.com/forums/10-Unity-Support

Bij problemen kunt u ook contact opnemen met de ontwikkelaars op het adres: support@buildingheroes.be. De antwoordtijd kan echter één of twee werkdagen duren.